5 comments

 1. Dag Marleen, vroeg me af of er toevallig meer foto’s zullen worden geupload die zijn gemaakt van Fuse 2 year anniversary, aangezien er op de FB pagina slechts een 5 tal te zien zijn. Leek me leuk er indien mogelijk nog een paar te kunnen zien. Groet.

  1. Hoi T, bedankt voor je reactie. Ik heb mijn foto’s naar Tivoli verzonden en zij kiezen zelf welke ze publiceren. Ik kan je eventueel wel een dropboxlinkje sturen met de rest van de platen.

   1. Hey Marleen,

    Dank voor de snelle reactie! Tivoli maakt dan zo te zien inderdaad een karige selectie, zijn mooie foto’s namelijk. Zou heel graag de rest inderdaad zien als dat kan, is m’n email voor jou zichtbaar of zal ik die hier nog even plaatsen? Bij voorbaat dank!

   2. Hoi T, je kunt mij even mailen met je verzoek en dan zal ik je mail beantwoorden. Wordt wel pas morgenmiddag/avond, ben voorlopig even niet in de buurt van mijn laptop. Ben je op zoek naar een specifieke foto?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s