Info

Moker Media

schermafbeelding-2017-01-17-om-11-48-01

Welkom op dit mediaportfolio.

Mijn naam is Marleen Stoker, geboren in Den Haag en tegenwoordig woonachtig in Utrecht. Op de Hogeschool Utrecht studeer ik bijna af aan de opleiding Journalistiek. Ik grijp alle kansen aan om me op professioneel gebied te ontwikkelen tot een alleskunner, een allrounder op het gebied van fotografie, videografie, communicatie en tekst – zowel journalistiek als commercieel. Grotere klus? Ik kan altijd putten uit mijn netwerk van professionals.

Inzetbaarheid
Opties te over. Op locatie of in een studio kan er ‘live’ (directe verwerking van media) of op een afgesproken deadline geleverd worden. Er kan zelfstandig worden gewerkt aan fotografie: portretten, reportages, stock, evenementen, etcetera. Wat videografie betreft: videoproductie, montage, graphics en geluid. Ook ben ik beschikbaar voor social media en communicatie. Ik heb ruime ervaring met opdrachtgevers als het Gemeentemuseum Den Haag, de Hogeschool Utrecht en het AD Utrecht. Benieuwd naar de rest? Stuur me vooral een mailtje.

Tarieven
Prijzen zijn altijd nader overeen te komen. Ik let op het type opdracht, arbeidsuren en eventuele materiaalkosten. Ik ben zelf nog student en hanteer op vertoon van een studentenpas een zachter prijsje.

Zakelijke gegevens Moker Media

KvK nummer: 63395126
BTW nummer: 208860897B01
Rekeningnummer: NL97 KNAB 0255 5007 18

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s