Over Marleen

Creatieve producties met een stevige inhoudelijke basis

Welkom op de website van mijn bedrijf Moker Media. Ik ben van oorsprong Haagse, maar verruilde de stad achter de duinen bijna tien jaar geleden voor het prachtige Utrecht waar ik mijn studie journalistiek afrondde. In 2015 startte ik daar mijn zaak op mijn studentenkamer. Tegenwoordig houd ik kantoor bij MediA12 te Zoetermeer.

Hoofdzakelijk draait het bij Moker Media om het vervaardigen van creatieve producties in foto en film met een solide inhoudelijke basis. Mijn achtergrond ligt in de journalistiek, maar ik heb ook ervaring in de hoek van marketing en communicatie.

Mijn opdrachtgevers variëren van hogescholen tot musea en hebben een ding gemeen: zij zijn van maatschappelijke waarde, en daar verbind ik mijn naam het liefst aan.

Ik ben een allrounder op het gebied van fotografie, videografie, communicatie en tekst – zowel journalistiek als commercieel. Grotere klus, langdurig project of meer wensen? Ik kan altijd putten uit mijn netwerk van professionals op het gebied van animatie, grafisch en fysiek ontwerp, social media, etcetera.

Ik ben aangesloten bij de journalistieke vakbond NVJ en vakvereniging DuPho Dutch Photographers: zo weet je dat je waar voor je geld krijgt.

Zakelijke gegevens Moker Media
KvK nummer: 63395126
BTW nummer: NL002256992B12
Rekeningnummer: NL97 KNAB 0255 5007 18

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s