Over MOKER MEDIA

HET TEAM

Marleen StokerDaan SekreveThom de BieTim van Remundt
Moker Media is het bedrijf van Marleen Stoker. Van oorsprong Haagse. Ze verruilde de stad achter de duinen tien jaar geleden voor het prachtige Utrecht waar zij haar studie Journalistiek afrondde. Ze specialiseerde zich in film en (foto)documentaire. Eind 2021 startte Daan Sekreve als allround filmmaker bij Moker Media. Hij studeerde eerder dat jaar af aan de HKU met zijn film ‘De Zuigeling’. Daarvoor haalde hij zijn diploma bij het Grafisch Lyceum Rotterdam, studierichting audiovisuele vormgeving.De bio van Thom komt eraan!Tim van Remundt werkt al een tijdje voor Moker Media op het gebied van animatie, maar hij pakt af en toe ook een camera op. Met zijn bedrijf We-R timmert hij al een tijdje aan de weg vanuit Den Haag, waar hij met zijn vriendin en pasgeboren dochter woont.

Creatieve producties
met een stevige inhoudelijke basis

Bij Moker Media draait het allemaal om creatieve producties in foto en film met een solide inhoudelijke basis. Marleen met haar journalistieke achtergrond en ervaring in de hoek van marketing en communicatie combineert mooi met Daan zijn kennis over filmregie en videoproductie. Samen met de vaste freelancers bedienen we een diverse groep opdrachtgevers.

Wij mogen werken voor onderwijsinstellingen, festivals en het MKB tot musea en overheden. Die hebben vaak een ding gemeen: zij zijn van maatschappelijke en culturele waarde, en daar verbinden we onze naam het liefst aan.

Wij zijn allrounders op het gebied van fotografie, videografie, marketing-communicatie en tekst – zowel journalistiek als commercieel. Grotere klus, langdurig project of meer wensen? We kunnen altijd putten uit ons netwerk van professionals op het gebied van animatie, grafisch en fysiek ontwerp, social media: you name it.

Marleen is aangesloten bij de journalistieke vakbond NVJ en vakvereniging DuPho Dutch Photographers: zo weet je dat je waar voor je geld krijgt.

Zakelijke gegevens Moker Media
KvK nummer: 63395126
BTW nummer: NL002256992B12
Rekeningnummer: NL97 KNAB 0255 5007 18

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s