PR en Advies

Social Media
Ik heb de zakelijke social media accounts van projectontwikkelaar Gedachtegoed onderhouden. Deze vastgoedontwikkelaar gelooft in de kracht van circulair ondernemen en wenst daarin ook een voortrekkersrol te hebben op de markt. Ik zorg dat Gedachtegoed dat ook online uitstraalt. Bekijk de feed.

Ook heb ik ervaring met Twitter, Facebook en Instagram. Voor verschillende media zoals bijvoorbeeld The Post Online heb ik accounts up to date gehouden.

Nieuwsbrief
Voor Gedachtegoed maakte ik tevens nieuwsbrieven. Bekijk ze hier.

Communicatie
Bij de Hogeschool Utrecht ben ik momenteel betrokken bij de bestuurscommunicatie. Ik denk mee over verschillende uitingen en strategieën en maak ik bijvoorbeeld videoverslagen van interne evenementen. Een voorbeeld van een impressie, een voorbeeld van een oproep. Daarnaast heb ik een concept ontwikkeld voor een moderner jaarverslag en dit van idee tot de uiteindelijke presentatie ervan begeleid.

Crowdfunding
Ik ben nu tweemaal verantwoordelijk geweest voor het crowdfunden van een project. Dit houdt in het bedenken van een campagne (op welke groepen mensen richt je je, op welke manier maak je jouw project kenbaar, hoe krijg je zo veel mogelijk aandacht in de media, etc), het plannen van een campagne en het uitvoeren van een campagne over een periode van zo’n twee maanden. Daarna moeten de losse eindjes natuurlijk nog aan elkaar geknoopt worden: er moet contact gehouden worden met de funders – niet alleen aan het einde van de campagne natuurlijk – en zij moeten hun rewards op een degelijke manier ontvangen. Bekijk de crowdfundingspagina van documentaire Verrekijkers.