PR en Advies

Ik heb ruime ervaring met PR-gerelateerde activiteiten:

Social Media
Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de zakelijke social media accounts van projectontwikkelaar Gedachtegoed. Deze vastgoedontwikkelaars gelooft in de kracht van circulair ondernemen en wenst daarin ook een voortrekkersrol te hebben op de markt. Ik zorg dat Gedachtegoed ook online die rol heeft. Om de dag publiceer ik interessante media op het LinkedIn kanaal. Zaken die in de wereld spelen, maar ook zaken die lokaal spelen die aansluiten op het profiel van Gedachtegoed verzamel ik ter inspiratie en om te informeren op de pagina. Bekijk de feed.

Ook heb ik ervaring met Twitter, Facebook en Instagram. Voor verschillende media zoals bijvoorbeeld The Post Online heb ik accounts up to date gehouden.

Nieuwsbrief
Voor Gedachtegoed maak ik tevens nieuwsbrieven. Eens in de zoveel tijd maak ik samen met een collega Gedachtegoed Updates. Bekijk ze hier.

Communicatie
Bij de Hogeschool Utrecht ben ik momenteel betrokken bij de bestuurscommunicatie. Ik denk mee over verschillende uitingen en strategieën en maak ik bijvoorbeeld videoverslagen van interne evenementen. Een voorbeeld van een impressie, een voorbeeld van een oproep. Daarnaast heb ik een concept ontwikkeld voor een moderner jaarverslag en dit van idee tot de uiteindelijke presentatie ervan begeleid.

Crowdfunding
Ik ben nu tweemaal verantwoordelijk geweest voor het crowdfunden van projecten. Dit houdt in het bedenken van een campagne (op welke groepen mensen richt je je, op welke manier maak je jouw project kenbaar, hoe krijg je zo veel mogelijk aandacht in de media, etc), het plannen van een campagne en het uitvoeren van een campagne over een periode van zo’n twee maanden. Daarna moeten de losse eindjes natuurlijk nog aan elkaar geknoopt worden: er moet contact gehouden worden met de funders – niet alleen aan het einde van de campagne natuurlijk – en zij moeten hun rewards op een degelijke manier ontvangen. Bekijk de crowdfundingspagina van documentaire Verrekijkers.

Ben je geïnteresseerd in een gesprek over jouw externe of interne communicatie? Geef me vooral een belletje.

Advertenties